Home / Domaine Malpas

 

Welkom op de site van Domaine Malpas een 18de eeuws boerderij complex bestaande uit een hereboerderij, stallen, voorraadschuren en een broodoven. Een deel van de gebouwen zijn compleet gerenoveerd en ingericht als luxe gîtes/verblijven die elk bestaan uit een woonkamer, slaapkamers, badkamer(s) en open keuken. Deze bieden onze gasten, zowel binnen als buiten een eigen privé domein aan dat in combinatie met de sprookjesachtige omgeving voorziet in een oase van rust en vrijheid. Naast de gîtes bieden wij ook lodge-tenten aan die net zoals de gîtes beschikken over een eigen privé domein: woonkamer, slaapkamers, badkamer en keuken.

Domaine Malpas beslaat in zijn geheel twaalf hectare waarvan twee hectare het complex en de tuin vormen. In de tuin bevindt zich een groot buitenzwembad, een kinderzwembadje voor de allerjongste , speeltoestellen en een terras.

Naast alle faciliteiten van Domaine Malpas zijn er in de omgeving ook nog diverse mogelijkheden tot ontspanning en vele vriendelijke dorpjes met markten (brocantes en vide-grenier) die een bezoek meer dan waard zijn.

bart en boor

Wij streven ernaar dat onze gasten zich thuisvoelen als zaten zij aan onze keukentafel. Vertrouwd, gemakkelijk en comfortabel, waarbij men de keuze heeft om te genieten van het communale karakter van het hele complex en/of van de privacy en de persoonlijke luxe die de gîtes en lodge tenten te bieden hebben. Dit jaar verhuren wij 4 gîtes en 4 lodge-tenten.

Domaine Malpas is ons project wat de komende jaren organisch groeit en waar wij buiten het seizoen om
nog vollop mee bezig zijn.

 

Wij hopen jullie binnenkort te mogen ontvangen en zien graag jullie reservering tegemoet.

Izzy

Izzy

 

Bart, Boor, Sarah & Samuel
En Izzy onze zeer levendige Berger Pyrenee die iedereen over enthousiast begroet

 

 
Share this page