Woonkamer gite la Tour Domaine Malpas

malpas 2 Malpas 1 Domaine Malpas

 

 

 

 

 

Domaine Malpas heeft een grote tuin van 2 hectare.

In de tuin bevindt zich een groot zwembad met zonneterras en een poedelbadje. Aangrenzend aan het zwembad is een gezamenlijke binnen en buiten ruimte die beiden een open haard hebben. Hier kan men een drankje nuttigen, gebruik maken van een wc en de buiten douche. Men vindt in de tuin verschillende mogelijkheden tot spel: een pingpong tafel (badjes op aanvraag), een jeu de boules baan en speeltoestellen.

In de tuin staat een grote picknicktafel die vrij gebruikt kan worden.

De tuin biedt zowel de mogelijkheid tot zonnen als tot het opzoeken van een schaduwrijke plek.

Achter het gebouwen complex bevindt zich een bos van 10 hectare waarvan vrij gebruikt kan worden gemaakt.

Boven op de berg is een ruïne van het schafthuis van een oude steengroeve. Een mooie plaats om te picknicken. Aan de grens van de tuin bevindt zich de rivier de Dourdou, met koud water uit de berg, heerlijk om pootje te baden, kreeften te vangen of een dam in te bouwen.

Aan het begin van het terrein is een parkeerterrein waar men de auto parkeert, auto’s zijn niet toegestaan op het terrein, zodat kinderen in alle veiligheid kunnen spelen. Wij helpen graag de bagage naar de gîte of lodgetent te vervoeren.

Domaine Malpas heeft op aanvraag gratis WIFI. Houdt wel rekening met de Franse plattelands internetsnelheid, die is traag. Downloaden is verboden dit controleren wij omdat Frankrijk een hele strenge regelgeving heeft hieromtrent.

Domaine biedt de mogelijkheid om tegen betaling gebruik te maken van 2 wasmachines.

Ook zijn er kinderbedjes te huur en kinderstoelen kunnen op aanvraag worden bijgezet.